Deze Escape Rooms kan je bij Lockfree boeken. Klik op de betreffende link voor meer uitleg:

"The Traveler"

"Pharma Edderkoppen"Room
"The Traveler"


Bij het betreden van Escape Room "The Traveler" ga je even terug in de tijd, midden 20ste eeuw. Je komt terecht in de huiskamer van de heer Ferdinand Memphis, een zeer gerespecteerde edelman die een groot deel van zijn leven heeft gebruikt om te reizen. En wat voor reizen! Hij heeft zowat de hele wereld verkend en vooral zeer bezienswaardige plaatsen bezocht en bijzonder interessante mensen ontmoet.


Echter, waar Ferdinand vooral om bekend staat is dat hij ook een verwoed verzamelaar is van wel zeer bijzonder voorwerpen. Zijn hele huis is dan ook ingericht met items waar zelfs zeer gerenommeerde musea alleen maar van kunnen dromen. Voor sommige voorwerpen heeft hij letterlijk een fortuin betaald. Hij heeft moeite noch geld gespaard om te verkrijgen waar zijn interesse naar uitging.


Samen met jouw team ben jij één van de gelukkigen die deze private collectie kan bewonderen. MAAR, besef goed waar je aan begint! Eenmaal je zijn huis betreedt zal je alle moeite van de wereld moeten doen om op tijd de uitgang te vinden! En laat nu juist een deel van zijn unieke collectie de sleutel tot de uitgang zijn...


Wat er juist nodig is en hoe je de geheimen van zijn bijzondere woning moet ontrafelen, zal je pas ter plaatse kunnen ontdekken...

Deze Escape Room duurt maar liefst 75 minuten. En geloof ons: deze maximale tijdsduur gaat sneller voorbij dan je denkt!


We geven graag volgende informatie mee over "The Traveler Room":
Niveau puzzels 3/5
Spanning: 3/5
Claustrofobie: 2/5
Fysieke inspanning: 2/5
Aantal personen: 2 - 6
Verhaal speelt zich af: Rond 1950
Maximale tijdsduur: 75 minuten

Room
"Pharma Edderkoppen"Deze Escape Room "Pharma Edderkoppen" betreft een nostalgische pharma-kruidenierszaak uit vervlogen tijden. Dit gezellige winkeltje in Mol, wordt uitgebaat door de heer Edderkoppen en is een centraal punt voor mensen om zowel levensmiddelen te kopen alsook alle soorten medicijnen.


Alhoewel een tikkeltje vreemd, is meneer Edderkoppen een graag geziene persoon. De heer Edderkoppen staat wijd en zijd bekend als een menslievend en geliefde persoon die oprecht geeft om het welzijn van zijn medemensen. Maar ook heeft hij bekendheid verworven voor zijn medische en wetenschappelijke expertise. Zijn gerespecteerde nazoekwerk en onderzoek heeft menig basis gelegd voor tal van medicijnen en vaccins.

Het is een publiek geheim dat meneer Edderkoppen meermaals op onderzoek gegaan is naar wat wordt genoemd "Het Mysterieuze Schepsel". Alhoewel het volgens velen gewoon een mythe is, geloofde meneer Edderkoppen overduidelijk in het bestaan van dit schepsel en vooral in de overtuiging dat hij via dit creatuur een geneesmiddel zou kunnen verkrijgen voor vele ziekten.

Er doet een gerucht de ronde dat hij en zijn team uiteindelijk het schepsel hebben gevonden en het ergens hebben verborgen. Sommigen zeggen zelfs dat hij het heeft meegebracht naar zijn winkel "Pharma Edderkoppen", maar dit kan niet met zekerheid worden bevestigd noch ontkend... Een vasstaand feit is wel dat niet lang na deze zogenaamde grote ontdekking, de heer Edderkoppen plotseling verdween.


Jij en jouw team zijn geselecteerd om "Pharma Edderkoppen" binnen te gaan op zoek naar antwoorden. Hopelijk kunnen jullie het mysterie ontrafelen van de pharma-kruidenierszaak van de heer Edderkoppen, alsook wat er met hem is gebeurd. Let wel: dit zal echter enkel op eigen risico zijn. Hopelijk gaan ook jullie niet plotseling verdwijnen! Jullie zijn alvast als team gewaarschuwd...


Deze Escape Room duurt 75 minuten, een tijdsduur die zeker van pas zal komen, vooral gezien de pittigheid van de puzzels en het hoge gehalte aan logische connecties.

Een extra bijzonderheid aan deze Room is dat er geen enkel hangslot wordt gebruikt, waardoor de te gebruiken logica en redenatie een ander accent krijgt.

We geven graag volgende bijkomende informatie mee over "Pharma Edderkoppen":
Niveau puzzels 5/5
Spanning: 3/5
Claustrofobie: 2/5
Fysieke inspanning: 2/5
Aantal personen: 2 - 6
Verhaal speelt zich af: Vóór 1950
Maximale tijdsduur: 75 minuten
Extra notitie: Elk teamlid zal even door de knieën moeten gaan. Gelieve hiermee rekening te houden aub. Verder geen bijzondere fysieke inspanningen...