Aan de rand van de uitgestrekte, zuurstofrijke bossen en natuurgebieden van het mooie en gezellige Mol is Lockfree gelegen. Te midden van de toeristische omgeving aan de Molse meren in deelgemeente Postel kan je terecht voor een avontuurlijke en niet te vergeten beleving. Lockfree staat garant voor zeer kwaliteitsvolle Escape Rooms met verschillende thema's. Klik op het menu-item "Rooms" om te zien welke reeds te bezoeken zijn en welke je later mag verwachten. Alle Escape Rooms bij Lockfree zijn zeer zorgvuldig en karaktervol ingericht.


Bovendien kan je Lockfree ook gewoon bezoeken om van een lekker drankje te genieten en tot rust te komen in een wel zeer bijzondere setting. Je komt namelijk terecht in een oude Bibliotheek met een authentiek karakter, net een scene uit een film... Deze Bibliotheek is op zich al een tot de verbeelding sprekende ontspanningsruimte, maar het extra toffe/leuke aan onze Bibliotheek is dat ze niet enkel bestaat ter decoratie. Je kan naar hartelust de ontelbare boeken inkijken en zelfs nemen om te lezen in één van de vele gezellige hoekjes van onze zaak.


Eveneens beschikbaar in ons interieur zijn verschillende puzzels om op te lossen, snooker/pool, kickertafel, en een authentiek schaakspel dat naar hartelust kan worden uitgeprobeerd. Overigens, alle beschikbare kwaliteitspuzzels (met verschillende moeilijkheidsgradaties...) die je kan uitproberen bij ons, zijn eveneens ter plaatse aan te schaffen (cadeautip...). In de zomer kan je trouwens ook genieten van een drankje en ijsje vanop ons terras op één van onze nostalgische bankjes. De moeite waard om zelfs met de fiets eens langs te komen!


Of je nu wel of niet een onvergetelijke Escape Room beleving bij ons wil meemaken, je zal zonder enige twijfel een zeer aangename tijd doormaken samen met jouw familie, vrienden, collega's, schoolgenoten bij Lockfree. Zonder enig overdrijven willen we meegeven: Vanaf het moment dat je bij Lockfree binnenstapt, onderga je een zeer bijzondere beleving.


Mogelijk heb je nog geen ervaring met een Escape Room. Geen probleem! Alle soorten vragen over het Escape Room gebeuren kan je vinden onder menu-item FAQ.

Eveneens interessant om mee te geven is dat de mogelijkheid bestaat om ons unieke etablissement (al dan niet gebruik makend van de Escape Rooms) exclusief af te huren (toelating hangt logischerwijs af van bestemming), zowel op onze normale openingsdagen alsook op andere dagen. Er kan dan desgewenst eveneens voorzien worden van catering en randactiviteiten zoals een boswandeling in de buurt. Alle vragen/voorstellen die je hieromtrent mocht hebben kan je best even op email zetten en ons doen toekomen (zie menu-item "Contact" voor contactgegevens). We zullen je dan spoedig een voorstel formuleren op basis van jouw wensen en binnen de mogelijkheden van Lockfree. Gelieve dan ook zo specifiek mogelijk te zijn in het verschaffen van de nodige info. Alhoewel we niet alles kunnen garanderen is wel alles minstens bespreekbaar.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om een bedrijfsmeeting in te leggen bij Lockfree. Wil je als Management / Departement / Team even weg van de werkvloer om te vergaderen in een rustgevende, inspirerende, bijzondere setting? Dat kan bij Lockfree! Gegarandeerd gaat dit extra bevorderend werken voor de atmosfeer, hechtheid en resultaatgerichtheid van jullie groep! En zoals je hierboven kunt lezen, kan dit perfect gecombineerd worden met een Escape Room als Teambuilding. Ter bijkomende info: Er is snelle en stabiele Internet toegang beschikbaar, een nostalgische kleine cinema als unieke presentatie-ruimte (t/m 12 personen) met projector, alsook een aparte vergaderruimte (eveneens t/m 12 personen) met alle meeting-accomodatie. Ook hieromtrent kan je voor alle vragen/voorstellen best even een email opstellen en ons doen toekomen (zie menu-item "Contact" voor contactgegevens).Ingeval ons etablissement volledig werd afgehuurd voor een bedrijfs/privé gebeuren, zal dit op tijd duidelijk op deze pagina worden aangegeven.

Wanneer je maar ook kans zou hebben om een bezoek te brengen bij Lockfree, of je nu komt voor een Escape Room of om gezellig iets te nuttigen, je zal jouw bezoek bij ons niet snel vergeten!

We willen je op voorhand al een zeer welkom heten bij je eerste of volgende bezoek binnenkort bij Lockfree!


Het Lockfree Team